Screeningsprogramma voor aandachts- en geheugenproblemen

Professioneel

Hieronder kunt u inloggen indien u in het bezit bent van inlog gegevens. Na het inloggen kunt u door credits te gebruiken één van de vier tests starten.

Login gegevens
Wachtwoord vergeten?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, vul dan hieronder uw e-mailadres in. Indien dit e-mailadres bekend is in ons systeem ontvangt u binnen enkele minuten een nieuw wachtwoord per e-mail. Dit wachtwoord kunt u aanpassen nadat u ingelogd bent.

Particulier

Hieronder kunt u één van de drie tests starten. Na de test kunt u verder met een andere test of de testresultaten kopen als .PDF document.

SMS staat voor Short Mental Screening. Er wordt een aantal vragen gesteld om tijd en datumbesef te testen. Tevens zal gevraagd worden een paar woorden te onthouden en een aantal getallen van elkaar af te trekken.

OLD staat voor Observation List voor vroege tekenen van Dementie. Er zijn een aantal vragen over het geheugen en gedrag.

Bij deze taak ziet u 24 verschillende figuren op het scherm. Een extra figuur midden op het scherm is gelijk aan maar één van die 24 figuren. De bedoeling is te zoeken welk van de 24 figuren gelijk is aan die midden op het scherm